Even geduld...

 
{{var product.name}} is aan uw winkelmandje toegevoegd
 
xxxa
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Alles over privacy

De webwinkels van Ixo-Group B.V. verwerken privacygevoelige gegevens, ook wel bekend als persoonsgegevens. Die hebben we nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Natuurlijk verwerken we uw persoonsgegevens met de grootste zorg en bewaren we ze veilig.

Bij de verwerking en beveiliging van persoonsgegevens voldoen wij volledig aan de privacywetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG).

Dat betekent dat:

  • wij zo duidelijk mogelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring.
  • wij de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die echt nodig zijn voor het doel waarvoor we ze gebruiken. Denk aan betaalgegevens voor het verwerken van de betaling of adresgegevens voor het verzenden van een bestelling.
  • wij u eerst duidelijk vragen om toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in situaties waarin dat nodig is.
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw gegevens te beschermen en hetzelfde eisen van partijen die in opdracht van ons gegevens verwerken.
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw verzoek in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

  • In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij met onze webwinkels verzamelen en gebruiken en waarom. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

    Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17 augustus 2018.


    Veel gestelde vragen over privacy


    Wie is verantwoordelijk voor mijn persoonsgegevens?

    Dat zijn wij van Ixo-Group B.V. Deze privacyverklaring geldt voor alle persoonsgegevens die wij met onze webwinkels verwerken. Het gaat om deze webshops:

    • Shopvoorgezondheid.nl
    • Shopvoorgezondheid.be
    • CZgezondheidswinkel.nl
    • AeroSleepshop.nl

    Op wie is deze privacyverklaring van toepassing?

    Deze privacyverklaring geldt voor alle webwinkels van Ixo-Group B.V. en niet voor websites van derden die via links aan onze webwinkels zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat zij op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan.

    Wilt u weten hoe het zit met uw privacy bij deze partijen? Dan raden wij u aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u deze websites gebruikt.


    Welke persoonsgegevens worden gebruikt?

    Wij gebruiken de volgende gegevens:

    • NAW-gegevens
    • Telefoonnummer
    • Factuuradres
    • E-mailadres
    • Gegevens rondom betaling
    • Geslacht
    • IP-adres
    • Bestelgeschiedenis (in Shopvoor-account)

    Heeft u een Shopvoor-account? Met een persoonlijk account kunt u uw gegevens zelf inzien, wijzigen of verwijderen. In het Shopvoor-account bewaren wij uw persoonsgegevens en is ook uw bestelgeschiedenis terug te vinden voor orders die na het aanmaken van het account zijn geplaatst. U bepaalt zelf of u een account aanmaakt of niet. Verwijderen is ook zo gebeurd.


    Wie heeft toegang tot mijn gegevens?

    Als u iets bestelt in onze webwinkels hebben wij persoonsgegevens nodig. Wij delen uw gegevens met andere partijen als dat écht nodig is voor een goede afhandeling van uw bestelling. Andere partijen mogen uw gegevens alleen gebruiken om u een dienst te leveren namens een van onze webwinkels. Zo geven wij uw adresgegevens door aan een van onze bezorgpartners, zodat uw pakketje op het juiste adres afgeleverd kan worden. Of aan de leverancier als uw product voor reparatie opgestuurd moet worden. Wij verkopen uw persoonsgegevens nooit aan derden.


    Maken jullie gebruik van cookies?

    Onze webwinkels maken gebruik van cookies. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen op onze websites. Dat doen we om het websitebezoek voor u persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Bij uw bezoek aan onze webwinkels ziet u een cookiemelding, waarin wij u hier meer over vertellen. Het is mogelijk om uw cookievoorkeuren in te stellen. U kunt er ook voor kiezen om cookies helemaal uit te schakelen, maar dan werken onze websites niet meer optimaal. In ons cookiebeleid leest u meer. Ga hiervoor naar het cookiebeleid.


    Google Analytics

    Wij gebruiken Google Analytics om een beeld te krijgen van hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Met deze informatie kunnen wij de informatie en inrichting van onze winkels en dienstverlening verbeteren. Met Google hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten waarin afspraken staan over hoe zij omgaan met onze (klant)data. Hierin staat onder andere dat Google de informatie uit Analytics niet mag gebruiken voor andere Google-diensten. Ook hebben we afgesproken dat wij de IP-adressen anoniem maken.


    Welke gegevens verzamelen jullie via het contactformulier?

    In onze webwinkels heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via een contactformulier. Wij vragen u daarin om een aantal gegevens in te vullen die wij nodig hebben om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het is helemaal aan u om te bepalen welke gegevens u invult op het contactformulier. Wij bewaren de gegevens zo lang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw vraag of verzoek. Daarna verwijderen we uw gegevens.


    Gebruiken jullie mijn gegevens ook voor het sturen van een nieuwsbrief?

    Alleen als u hiervoor toestemming heeft gegeven, ontvangt u een paar keer per jaar (maximaal 3 keer per maand) via e-mail onze nieuwsbrief met informatie over onze producten en exclusieve voordeelacties. Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Dan kunt u uzelf hier altijd voor afmelden. In iedere nieuwsbrief vindt u onderaan een link waarmee u dat snel en eenvoudig regelt.


    Publiceert Ixo-Group B.V. mijn gegevens?

    Wij publiceren uw klantgegevens niet.


    Laten jullie gepersonaliseerde advertenties zien?

    Nee.


    Wat doen jullie om mijn persoonsgegevens veilig te bewaren?

    Wij bewaken uw gegevens op de volgende manier:

    • De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
    • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd als u persoonsgegevens invoert
    • Wij registreren het elke keer als er persoonsgegevens worden opgevraagd
    • Uw gegevens worden enscript (vervormd) opgeslagen

    Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

    Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig is om uw bestellingen af te handelen. Ook de garantieperiode is hierin meegenomen. Daarna bewaren wij uw gegevens nog maximaal 1 jaar om ze anoniem te gebruiken voor interne rapportages. Na deze periode halen we uw gegevens uit onze databases, tenzij er een wettelijke plicht is om bepaalde gegevens langer te bewaren. Zo moeten we van de Belastingdienst uw facturen en betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren.


    Wat zijn mijn rechten op het gebied van privacy?

    Uw gegevens zijn én blijven uw eigendom. Dus bepaalt u zelf wat ermee gebeurt. Wilt u uw gegevens inzien? Of wilt u dat wij bepaalde gegevens wijzigen of verwijderen? Dan kan dat natuurlijk altijd. Ook kunt u een kopie opvragen van de gegevens die wij met uw toestemming gebruiken en het bij ons aangeven als u wilt dat wij minder gegevens van u bewaren.
    Wij willen natuurlijk wel zeker weten dat u echt degene bent om wie het gaat. Daarom kunnen wij om aanvullende informatie vragen, waarmee u uzelf kunt identificeren. Dat helpt ons om misbruik te voorkomen.


    Waar kan ik terecht voor vragen of klachten over privacy?

    Heeft u nog vragen over ons privacybeleid? Of wilt u uw gegevens inzien, corrigeren of verwijderen? Neem gerust contact met ons op!
    Zo bereikt u Shopvoorgezondheid:

    Ixo-Group B.V.
    Koperslagerstraat 20
    5405BS Uden

    E-mailadres: info@ixoconcept.nl
    Telefoon: 0413-24 68 00



    Autoriteit Persoonsgegevens

    Natuurlijk helpen wij u graag verder als u vragen of klachten heeft over uw privacy. Bent u het niet eens met de manier waarop wij uw gegevens verwerken? Volgens de privacywetgeving heeft u dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.